Home / Zoom Biz / Zoom-biz. Intre afacerea ta si succes.

Zoom-biz. Intre afacerea ta si succes.

Proiectul Zoom-biz si-a propus sa demonstreze ca noi, romanii, suntem foarte competitivi si cel putin la fel de buni ca orice alt cetatean european care, fata de noi, pare a suferi de unele complexe de superioritate.

Probabil ca pentru multi dintre voi aceasta afirmatie este oarecum descurajanta, dar vina nu va apartine voua. Totul se datoreaza mentalitatii in care am fost crescuti, consecinta a educatiei date de sistemul din care am pornit si de parintii nostri. Nu trebuie insa sa ne judecam parintii si sa ii condamnam pentru asta, ei au fost victimele sigure si fara scapare ale regimului comunist, regim care a schimbat destine, a modificat major mentalitati, conceptii si opinii, si a distrus ceea ce astazi numim economie de piata. Acest sistem caruia din pacate inca ii suntem cu totii tributari a desfiintat initiativa privata si individualismul, cu consecinte dezastruoase in plan economic.

De ce europenii ne considera pe nedrept inferiorii lor? Cu siguranta si din cauza sistemului de conducere actual al statului nostru de drept. Din pacate statul, care ar trebui sa ne reprezinte cu demnitate si mandrie, prin actiunile sale incompetente si lipsite de viziune nu face decat sa ne induca permanent o stare de inferioritate, proiectata asupra tuturor domeniilor de activitate si in randul tuturor categoriilor sociale.

Noi nu vrem sa facem politica, noi ne-am propus sa schimbam cu adevarat ceva in Romania!

Proiectul nostru este destinat strict marketing-ului, respectiv marketing-ului online.

Credem cu tarie in proiectul nostru si in reusita acestuia, suntem convinsi ca vom reusi sa schimbam radical marketing-ul online din Romania. Iar daca aceasta schimbare se va reflecta si asupra mentalitatii politicienilor romani, aratandu-le acestora cum poti avea viziune si mentalitate de castigator, bucuria noastra va fi cu atat mai mare.

Noi suntem foarte multi, cei care credem in acest proiect, suntem multi carora ne pasa de Romania. Nu suntem adeptii vorbelor mari si pompoase. Noi credem cu adevarat in potentialul tarii noastre, pentru ca stim ca in Romania exista foarte multi oameni de valoare cu care putem incheia parteneriate foarte eficiente, menite sa dezvolte si finalizeze cu succes proiectul Zoom-Biz Marketing Concept!

Avem si cuvantul care defineste ideea centrala a conceptului nostru de marketing – altfel. Fundamentat pe ideea ca noi procedam in cadrul acestui concept invers decat toti ceilalti, headline-ul nostru, cu care vom obtine identitate vizuala si fidelitate din partea clientilor nostri este, asadar, un cuvant care contine esentialul acestui concept de marketing. Altfel.

Vom explica in continuare despre ce este vorba in cadrul acestui concept.

Marketingul actual

Traim vremurile in care marketingul este arta si stiinta de a vinde, din pacate cu orice pret. Se practica manipularea maselor, cu incalcarea tuturor drepturilor inalienabile ale omului, care nu mai este privit ca individ uman ci ca simplu consumator, membru alienat al marii masinarii consumiste care este societatea moderna. Din pacate, in zilele noastre politicile de marketing influenteaza decisiv intreaga populatie, modul de viata si valorile fiindu-ne induse inca de la varste fragede de sistemele de gandire corporatiste care au un singur scop: acumularea de mari averi.

Indepartat de natura distrusa pentru profit si intemnitat intr-o jungla de beton, ingropat sub tone de logo-uri si reclame care promoveaza un mod de viata ireal si fals, si intoxicat cu asa-zisele valori ale consumismului, individul uman este din ce in ce mai mult prada izolarii si nevrozelor. Scopul nostru este atragerea atentiei asupra acestor aspecte, consecinte ale religiei comertului la desfasurarea careia asistam in ultimele doua decenii. Ne limitam doar la a constata aceste lucruri, fara a dori sa nimerim in capcana diverselor teorii, fie ele conspirationiste sau nu. Aceste probleme exista, si pentru ca exista, scriem despre ele si le analizam, incercand sa oferim o alternativa.

Suntem constienti ca nu este relevanta critica unui sistem care functioneaza si niciodata nu vom denigra parerile si conceptiile personalitatilor din domeniul marketingului, afirmand ca noi suntem mai buni ca ei ori ca opiniile noastre sunt mai pertinente. Noi insa privim lucrurile in ansamblu, si astfel, vedem consecintele acestui sistem.

Noi ne-am propus sa aratam contrariul prin intermediul faptelor. Reusitele noastre vor demonstra tuturor ca avem dreptate, faptele vor fi cele care ne vor construi notorietatea si ne vor garanta drept partenerul ideal al tuturor celor care isi doresc sa schimbe cu adevarat ceva in Romania.

Initiem noul proiect Zoom-biz Marketing Concept, un proiect cu sanse reale de reusita, prin care scepticii vor afla ca suntem cea mai viabila alternativa de marketing, ca suntem initiatorii schimbarii mentalitatilor de tip comunist, din cauza carora romanii au avut si au inca foarte multe de pierdut.

Zoom-biz Marketing Concept. Made in Romania

Proiectul Zoom-biz Marketing Concept iti propune, pe scurt, sa initiezi si sa dezvolti ‘arta si stiinta’ de a vinde oamenilor orice, in mod placut si cooperant, nu agresiv, respectandu-le acestora toate drepturile, inclusiv pe acela de a refuza ceea ce nu isi doresc. Conceptul de marketing pe care noi il propunem va impaca cu succes atat consumatorii cat si corporatiile, Zoom-biz Marketing Concept fiind puntea de legatura dintre acestea, fiind liantul ce le va oferi tuturor multumire si castig.

Cum vom reusi? Prin transparenta, de care toti se feresc sau pe care o evita, si nu intotdeauna cu subtilitate.

Noi nu ne ascundem dupa cuvinte, noi stim ca orice proiect oferit si prin urmare expus unui consumator, este supus manipularii.  Zoom-biz Marketing Concept iti va explica de ce se impune manipularea si care este scopul acesteia, oferindu-ti detaliile consecintelor finale. Iti vom explica pe indelete cum si ce am reusit sa schimbam in mentalitatea romanilor, iar la final tu vei decide daca sa te lasi sau nu “manipulat” de acest concept. Promovam liberul arbitru, pentru ca noi credem cu tarie ca individul este singurul care poate decide singur in ce si cat se implica. Aceasta este deosebirea dintre noi si marketingul actual, in care transparenta lipseste cu desavarsire, in care predomina manipularea publicului targetat, in care lucrurile si mecanismele cu adevarat importante sunt ascunse consumatorilor, conducand spre dependenta absoluta.

Si daca la prima vedere conceputul nostru de marketing iti poate parea prea complex, noi te contrazicem.

Zoom-biz Marketing Concept este singurul proiect viabil de pe piata ce iti garanteaza reusita, singura conditie fiind ca acesta sa fie aplicat si dezvoltat cu multa rabdare si munca, respectand strict termenii de conceptie si implementare.

Pentru a intelege mai bine fenomenul in sine, iti oferim exemplul americanilor, care sunt asii marketingului mondial.

In timp ce in Romania suntem “serviti” cu firimituri de marketing de corporatiile ce nu urmaresc decat un castig imediat si cu orice pret, in SUA marketingul se face la cel mai inalt nivel. Directiile si strategiile mondiale sunt dictate de cei patru “guru” ai managementului, Jack Welch, Bill Gates, Peter Drucker si Philip Kotler.

De departe, dintre cei patru titani, se detaseaza Philip Kotler, considerat un geniu in domeniu. Desemnat de catre cunoscuta revista Financial Times ca fiind al patrulea mare lider in management din toate timpurile, Philip Kotler este considerat de Centrul European de Management (Management Central Europe) ca fiind “cel mai mare expert mondial in practici de strategii de piata”.

SUA, lider de rezonanta ce dicteaza si impune la nivel mondial, isi mentine stabilitatea si pozitia si datorita economiei puternice, sustinuta de companiile transnationale de renume: Microsoft Apple, Coca Cola, Ford, Mc Donald’s, IBM, Colgate, Walmart, General Electric, Exxon, etc.

Aceste corporatii, pe langa veniturile colosale pe care le atrag spre economia SUA, reprezinta cu succes brand-ul de tara in intreaga lume. Iar reusita lor in afaceri s-a datorat politicii de marketing ireprosabile, considerata, pe buna dreptate, in acest moment politica nr. 1 in marketing.

De ce nr. 1 in marketing?

Politica de marketing promovata si implementata de succes de SUA este foarte complexa si diversificata, atingand un nivel aproape absolut. Este suficient ca americanii sa ”arunce o pastila” pe piata, ca restul omenirii sa se grabeasca sa o prinda, sa o inghita si sa o si promoveze in mod gratuit. In vreme ce noi analizam, discutam si promovam produsul ori conceptul lansat pe piata de americani, ei fac bani pe banda rulanta, fara a misca un deget in acest sens.

Si chiar daca la prima vedere poate sa para o simpla coincidenta, totul este extrem de bine si de precis calculat de americani, si nimic nu este lasat la voia intamplarii. Specialistii in marketing initiaza mai multe strategii in acelasi timp, convinsi fiind din start ca multe dintre acestea nu vor prinde la ‘public’. Iar daca am incerca sa-i concuram, ar trebui sa realizam inca din prima clipa ca noi vom porni la batalie cu cele mai bune arme, arme inventate si fabricate tot de ei. Am avea vreo sansa sa reusim sa ne impunem in fata lor? Am avea cea mai mica sansa in fata bugetelor imense pe care acesteb companii mizeaza si se sprijina?

Cu siguranta ca da, daca ne vom folosi originalitatea si nu vom copia nimic. Avem nevoie insa de timp pentru a ne pregati temeinic de lupta, ei avand in spate nu numai puterea financiara uriasa, ci si experienta in domeniu si mentalitatile educate de multe decade de advertising si marketing, cu alte cuvinte, au un public pregatit sa se lase influentat de retetele de marketing care ii sunt aplicate.

Si daca in SUA momentan nu avem nici o sansa de reusita, in anumite zone din Europa, pe anumite nise, putem iesi cu siguranta castigatori.

Suntem realisti si nu visam sa-i infrangem pe germani cu masini produse in Romania! Iar exemplele de acest gen ar putea continua.

Stim insa cu siguranta ca Europa in acest moment e relaxata si, pe anumite nise, chiar doarme. De ce sa trezim monstrul, cand putem profita de ocazie? De ce sa-i urnim pe altii, cand avem sansa sa facem si noi bani? Iar scopul nu va fi doar profitul, ci si trezirea oamenilor si a constiintei lor nationale si valorice.

Impreuna suntem o forta.

Zoom-biz Marketing Concept iti face acum cea mai simpla si de bun simt propunere romaneasca: haideti sa demonstram tuturor ca nu suntem o natie de sclavi lenesi si cersetori!

Haideti sa nu mai stam cu mana intinsa si capetele plecate in fata unora ce nu sunt cu nimic mai buni decat noi!

Haideti sa le aratam ce curajosi, demni, harnici si onorabili suntem noi, romanii!

De ce sa urmam exemplul guvernului Romaniei sau pe cel al politicienilor, care acum implora statele europene sa ne permita accesul in spatiul Schengen?

Daca cei care ar trebui sa ne reprezinte cu demnitate aleg calea umilintei gratuite, noi putem alege sa nu o facem!

Noi, impreuna, putem schimba lucrurile! Noi le putem impune statelor europene respectul, le putem demonstra tuturor ca suntem demni sa le fim parteneri egali in drepturi, obligatii si profit.

De ce sa fim servitorii care asteapta umili resturile de la masa marilor puteri, conglomerate de corporatii multinationale, cand putem fi oaspeti de seama ce ii onoreaza cu prezenta?

Suntem inteligenti, suntem muncitori, suntem cei de care au cu totii nevoie, doar ca nu stim sa ne pretuim la adevarata noastra valoare, multumindu-ne sa ne oferim aproape gratis celor care nu ne ofera nimic.

Si daca parintii si bunicii nostri au avut nesansa de a fi “generatii de sacrificiu” ale regimului comunist, noi nu trebuie sa ne mai cramponam de asta!

S-a terminat epoca sacrificiilor, s-a terminat era nedreptatilor si a umilintelor! Acum nu mai trebuie sa stam pe marginea istoriei!

A sosit clipa in care sa le aratam tuturor de ce sunt in stare romanii, a sosit vremea sa le demonstram celor care ne impun gratis reguli si directii ca suntem egalii lor, daca nu chiar superiori.

Cu totii stim ca in Romania sistemul de invatamant se apropie de colaps. Si in vreme ce guvernantii prefera sa inchida ochii si sa nu faca nimic, periodic ‘trimisii’ ai universitatilor de prestigiu din lume vin in tara noastra si ne racoleaza elitele, tentandu-i pe tinerii exceptionali cu burse si locuri de munca bine platite.

Asistam neputinciosi la exodul varfurilor generatiei tinere, in vreme ce politicienii nostri ridica din umeri neputinciosi, resemnandu-se cu ideea ca suntem un popor de sclavi fara drepturi care pot fi tratati oricum, de catre oricine.

Haideti sa ne unim fortele, sa devenim constienti ca meritam mai mult! Haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de toti parvenitii Europei! Haideti sa facem tot ce putem pentru a  convinge generatia tanara ca Romania merita totul!

Tinerii trebuie sa ramana in tara care i-a format, in tara care, din pacate, nu stie sa-si valorifice potentialul! Sa le redam tinerilor curajul de a crede in ei!

Putem reusi tot ceea ce ne-am propus, prin programe concrete, in maxim 5 ani! Putem fi parteneri egali la masa negocierilor cu puterile europene; putem avea un cuvant greu in politica economica si socio-culturala a continentului.

Investitii de viitor

Daca guvernul Romaniei prefera sa planga de mila noastra, invocand mereu motive pe care nici copiii nu le mai pot lua in seama, le vom arata noi gratis guvernatilor ce pot face pentru cei care i-au ales si i-au investit cu increderea lor.

Domnilor guvernanti, nu mai aruncati banii pe fereastra, investind in proiecte fara sanse de reusita, sau care au cu totul alte scopuri decat castigarea de capital de imagine pentru Romania si cetatenii ei.

Zoom-biz Marketing Concept va invata cum sa-i spalati Romaniei imaginea, in Europa si in lume. Avem un plan bine structurat si o schema bine definita care garanteaza reusita absoluta.

100.000 de euro/tara – aceasta este bugetul cu care putem schimba totul. Pentru cele 27 de tari europene, investitia Guvernului Romaniei s-ar ridica la suma totala de 2.700.000 de euro. Suma modica cu mult mai mica decat cele investite in proiecte fantoma care nu se materializeaza niciodata sau in studii de fezabilitate imposibil de urmat.

De ce sa nu investim cu cap, in proiecte puternice si originale destinate studentilor cu capacitati intelectuale superioare? De ce sa nu imbinam placutul cu utilul, de ce sa nu spalam imaginea Romaniei, pregatind in acelasi timp si un climat pozitiv pentru generatiile viitoare?

Suntem inteligentii Europei, care prefera sa se umileasca prestand munci sub nivelul lor intelectual in tarile occidentale, pentru a trai mai bine decat in Romania. La spalat de vase ori la servitul meselor, in constructii, in agricultura, ingrijind batrani sau lucrand la munca de jos in cadrul marilor corporatii pe salarii mizere – acolo gasim o parte dintre tinerii cu potential urias ce au plecat din Romania.

Nu e pacat ca avem totul si nu stim sa profitam? Nu e pacat ca nu mai reactionam la nimic, ca am uitat ca suntem oameni cu drepturi si posibilitati, altele decat acelea de a fi sclavii banului?

 

Afacerea ce schimba destine

Zoom-biz Marketing Concept este proiectul ce poate si are capacitatea de a genera sute de brand-uri de succes in Romania. Fiecare brand generat de noi poate avea unul sau mai multi coproprietari, in functie de dorinta si de capacitatea fiecaruia de a investi si de a castiga.

Ai nevoie doar de curaj, seriozitate, dorinta de reusita, seriozitate si devotament.

Daca vrei sa reusesti cu adevarat, vei putea sa-ti gestionezi cu succes propria afacere!

De ce sa muncesti pe nimic pentru altii, cand poti avea atat de usor totul, doar pentru tine?

Noi nu ne jucam cu cuvintele, nu ne laudam si nici nu va manipulam utilizand un limbaj de carton menit mai mult sa ascunda decat sa dezvaluie!

Ideea pe care v-o propune in acest moment Zoom-Biz Marketing Concept este un exemplu de proiect care determina aparitia de noi si noi proiecte. Simplu si complex in acelasi timp, proiectul poate genera, daca este implementat cu succes, o afacere de proportii, asemanatoare cu cele ale corporatiilor multinationale.

 

detaliile aici

Pentru noi, solutii noi

Tinerii, cei catre care se indreapta toate sperantele si asteptarile, s-au saturat de toate predicile si acuzatiile nedrepte care li se aduc.

De ce sa aruncam greutatile pe umerii celor care nu au nici o vina?

Mai bine sa ii ajutam la inceput de drum, sfatuindu-i sa-si ia viata in propriile maini.

Daca esti tanar si absolventul unei facultati care nu te reprezinta, nu e cazul sa disperi! Nu ai pierdut timpul degeaba! Esti – din pacate – produsul unui sistem de invatamant care nu este structurat si construit pentru a se suprapune cu piata fortelor de munca.

Nu conteaza ca nu iti gasesti un job bine platit, ca angajatorii nu stiu sa te aprecieze la adevarata ta valoare si iti invoca mereu motive de genul “experientei” pe care nu ai cum sa o castigi, daca nu ti se ofera posibilitatea sa arati ce stii si ce poti.

Nu mai pierde timpul nici o clipa, sperand ca lucrurile vor merge mai bine maine! Ia-ti inima in dinti, lasa trecutul si gandeste-te serios la viitor, iar viitorul inseamna reconversie profesionala.

Stii ca ceea ce ai vrut sa faci nu te mai multumeste, si ca ceea ce poti nu este pe gustul pietei, deci fa ce simti si poti pentru tine, munceste pentru tine si afacerea ta! Nu mai astepta in zadar oferte fabuloase, nu te mai multumi sa-ti ofere altii doar firimituri, invata sa castigi bani adevarati, cu un efort mult mai mic!

Ai sansa, puterea si dorinta de a reusi, de a schimba ceva in Romania in care te mai regasesti cu greu.

Tu poti fi rotita care va pune in miscare angrenajul de care avem cu totii nevoie. Implica-te in proiectele de viitor ce iti vor aduce stabilitate financiara, recunoastere profesionala si siguranta.

Acorda-le tuturor o sansa, acorda-le sansa pe care altii nu ti-au acordat-o tie!

Si daca angajatorii te refuzau mereu, spunandu-ti ca nu ai suficienta experienta pentru a fi de-al lor, nu face aceeasi greseala. Nu refuza experienta semenilor tai, care isi doresc sa munceasca, care isi doresc sa dea tot ceea ce au mai bun, dar care nu-si mai regasesc locul pe piata muncii din Romania, unde cerintele se axeaza adeseori pe principiul ‘varstei”, sau pe alte criterii care de care mai aberante, nici unul nefiind cel al valorii.

Esti intreprinzator, ai o afacere pe care vrei sa o perfectionezi si sa o dezvolti, si ai nevoie de experienta celor care au avut nesansa sa se nasca intr-o perioada de inchistare economica si socio-culturala, care si-a pus amprenta asupra conceptiei si mentalitatii majoritare.

Cu munca, ambitie, rabdare si daruire vom reusi sa facem tot ce ne-am propus, vom reusi sa schimbam idei, mentalitati, destine.

Suntem oameni, suntem diferiti, suntem dificili, suntem fiecare altfel: mai saraci sau mai bogati, mai intelegatori sau mai radicali, mai buni sau mai nemultumiti, mai pregatiti sau mai superficiali.

Suntem satui de lucrurile radicale, suntem satui de umilinte si neajunsuri, si suntem rationali. Nu ne dorim extremisme de nici un fel, pentru ca intelegem ca impreuna vom gasi calea de mijloc si solutiile optime pentru a obtine rezultate reale si de durata.

Fiecare merita ce e mai bun, fiecare are dreptul sa traiasca, fiecare merita sa fie fericit, asa ca haideti sa facem lucrurile sa functioneze, pentru a avea cu totii de castigat.

Adio, concurenta!

Zoom-biz Marketing Concept se lanseaza pe piata romaneasca din dorinta de a le demonstra tuturor intreprinzatorilor din Romania ca succesul este doar o problema de mentalitate, si pentru a arata ca nu mai este necesar sa cumparam retetele altora, putem avea modalitati morale si constructive originale de afirmare.

De ce sa vedem concurenta ca pe dusmanul nostru nr. 1? De ce sa nu facem din concurenta cel mai bun aliat al nostru, iar impreuna sa reusim ceea ce nici macar nu am gandit vreodata? Alaturi de concurenta vom beneficia de mai multa experienta, de mai multe idei, de mai multa putere. Avem nevoie doar respect reciproc, seriozitate si respectarea principiilor de ambele parti.

Ofera-le oamenilor ceea ce isi doresc cu adevarat! Ofera-le respect, ofera-le demnitate, ofera-le servicii de buna calitate si produse adecvate gusturilor sale si vei aveai garantat succes!

Vei obtine ceea ce iti doresti, plus clienti si parteneri fideli, ce te vor alege pe tine de fiecare data, in detrimentul marilor companii.

De ce sa nu facem totul pentru noi, de ce sa-i imbogatim pe altii? De ce sa mai acceptam parteneriate si oferte doar de dragul de a ne asocia cu nume recunoscute in domeniu? De ce sa nu beneficiem de egalitate de sanse si profit, asa cum este corect in orice economie de piata?

Zoom-Biz – Marketing Concept iti propune un sistem inedit in Romania, bazat pe modelul panzei de paianjen. Vom implementa strategii si proiecte viabile in fiecare domeniu al economiei romanesti, fiecare idee generand automat altele.

Romanii, din pacate, s-au obisnuit sa arunce cu noroi in curtea vecinului, mai ales daca i se pare ca aceasta este mai mare, mai frumoasa, si ii ia din lumina proprie.

De ce sa fim invidiosi si rautaciosi pe vecinul care are in pensiunea sau casa lui cu doi turisti mai mult decat noi? Maine lucrurile sigur vor sta invers pentru noi si cu siguranta ca vom reusi cu greu sa vedem diferenta.

De ce sa ne cramponam de succesul concurentei? Daca vecinul are cu cativa turisti mai mult decat noi, cu siguranta maine si noi vom avea toate locurile de cazare ocupate. Fiecare turist multumit va atrage dupa el alti 10 potentiali clienti, care, curiosi, vor bate atat la poarta ta, cat si la cea a vecinului.

De ce sa ne risipim energiile si puterile luptand cu concurenta, cand mult mai simpla si mai profitabila ar fi unirea fortelor, ce ne va duce cu siguranta la castiguri mai mari, de ambele parti?

Cu o asemenea mentalitate putem schimba orice zona turistica din Romania, in maxim doi ani. Locatii aproape necunoscute acum, pot ajunge peste noapte brand-uri de tara, cu investitii minime si specialisti care sa se implice si sa implementeze corect conceptul de marketing Zoom-Biz.

Doar de noi depinde sa reusim ce ne propunem. Trebuie mai intai sa ne propunem cu adevarat sa reusim. Idei avem suficiente, de putere de munca nu ne plangem, iar investitori dornici sa participe la reusita noastra sunt gata sa ne sprijine, atrasi de pasiunea si de transparenta proiectelor noastre.

A face ceva pentru noi, inseamna a face ceva pentru Romania!

Putem schimba lucrurile, putem modela personalitati, putem schimba mentalitati!

Putem repara mecanismele ruginite si abandonate ale acestei economii de sacrificiu, construita pe lipsa meritelor si a eforturilor reale de realizare. Si nu vom abandona, pentru ca suntem la inceputul acestei refaceri economice, pe care o vom performa cu uneltele noastre originale.

Vino alaturi de Zoom-biz Marketing Concept!

Avem capacitatea de a fi cei mai buni, avem garantia succesului, avem resursele necesare pentru a le demonstra tuturor ca daca vrem cu adevarat, se poate! Timpul va arata ca avem dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Scroll To Top